Gezocht: publiek voor Monza

dinsdag 14 februari 2006 15u48 | Wouter | 3 reacties
Trefwoorden: , .

Het zal u misschien niet ontgaan zijn, of misschien net wel, maar vrijdag zakken Stijn Meuris en de zijnen af naar de Capitole. Wie een bezoekje brengt aan de site van ticketverkoper Sherpa zal merken dat het optreden van Monza momenteel nog steeds onder het vakje ‘beschikbaar’ staat. Niet uitverkocht dus, en dat is, nou ja, een tikkeltje onverwacht. De cd ‘Grand’ werd allerminst slecht ontvangen en eind januari pakte de groep uit met een live DVD. Er viel de erfgenamen van Noordkaap heel wat free publicity te beurt en toen bleek dat Gent op het programma van de tournee stond, dacht iedereen dat snel kaartjes kopen de boodschap zou zijn. Niet dus, zo blijkt intussen. Waarom is niet meteen duidelijk, al beweren kwatongen dat de ticketprijs (20 euro) te hoog zou zijn voor een groep die de Gentenaars vorige zomer nog gratis aan het werk konden zien op de Korenmarkt tijdens de Gentse Feesten.

Bij de Capitole zetten ze echter met plezier alle zeilen bij. Op al degenen die vergaten dat het vandaag Valentijn is, ligt immers een fijne verrassing te wachten. Wie voor donderdag 12u naar info@capitolegent.be mailt met als codewoord gentblogt.be krijgt bij aankoop van 1 ticket een extra vrijkaart. Twee voor de prijs van één dus. Het is wel geen roos of een romantisch etentje, maar toch…

Info: Grand Theatertour, vrijdag 17/2, Capitole

© 2006 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

 1. Reactie van vs

  Volgens mij ligt het gewoon aan de zaal. Een groep als Monza of Ozark Henry past daar gewoon niet. Zet Monza in Handelsbeurs of de Vooruit en het is een heel ander verhaal. Ik vermoed dat bij velen Capitole synoniem staat voor (vaak slechte) musicals en varieté. Niet met het kruim van de vaderlandse rock.

 2. Reactie van wobble

  en er zijn natuurlijk heel veel mensen die gewoon geen tickets willen bestellen bij Sherpa. In plaats van gratis tickets weg te geven, zouden ze iets kunnen doen aan hun verzend- en reservatiekosten.
  Soit, het is een begin.

 3. Reactie van tintin

  Heel goed concert! dankzij Gentblogt aan halve prijs en gratis pintje van Stijn! thx for all!