Gentse actua

maandag 20 maart 2006 9u12 | Lien Braeckevelt | reageer
Trefwoorden: , .

Stad gaat zelf administratieve boetes innen
Wie denkt dat hij in Gent ongestraft gratis kan parkeren, heeft het mis. ,,De stad kan binnenkort zelf administratieve boetes – de zogenaamde overlastboetes – innen”, zegt de schepen van Mobiliteit Karin Temmerman (SP.A). ,,Dan zal niemand nog door de mazen van het net glippen.” Lees meer bij DS Online en De Gentenaar

Rood, groen, roze en regenboogvlaggen
Het geheugen van al wat in Vlaanderen links is, maatschappijkritisch en progressief, bevindt zich in Gent. Het Amsab Instituut voor Sociale Geschiedenis is een archief, bibliotheek en onderzoekscentrum van de Vlaamse sociale geschiedenis in al haar aspecten. En een museum. Lees meer bij DS Online

Meer kijkers dan kopers
Geen zotte prijzen voor meesters op kunstveiling. Lees meer bij De Gentenaar
Studenten in de kou. Lees meer bij De Gentenaar
Eén goal voor één euro. Lees meer bij De Gentenaar

© 2006 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.