OCMW start hitteplan senioren

donderdag 27 juli 2006 11u24 | Bruno Bollaert | 2 reacties
Trefwoorden: , , .

Het OCMW van Gent roept de bevolking op om haar op de hoogte te brengen over geïsoleerde personen die extra gevoelig zijn voor de heersende hittegolf en een bezoek van een maatschappelijk werker kunnen gebruiken. Een kleine navraag leert dat alle Gentse ziekenhuizen afgelopen week meer patiënten hebben opgenomen als gevolg van de hoge temperaturen. ,,Het gaat niet alleen om bejaarden, maar ook om jongere volwassenen en kinderen”, verduidelijkt het Jan Palfijnziekenhuis.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2006 GENTBLOGT VZW

2 reacties »

  1. Reactie van Jan Zannekin

    Ondertussen weigert die VoLroDe chef van de vuilkar het aalmoes om te overleven in een maatschappij waar zwartwerk verboden is en waar geen humanitaire hlp bestaat, te geven aan dissidente en zelfs oudere mensen (+50, +55, +60 en zelfs +65 !) zonder enig inkomen, botweg uit machtswellust en politieke terreur. Dit is georganiseerde FOLTERING en moord in bende én een misdrijf tegen de menselijkheid waarover pers en media moeten zwijgen.

  2. Reactie van Jan Zannekin

    Ondertussen weigert die VoLroDe chef van de vuilkar het aalmoes om te overleven in een maatschappij waar zwartwerk verboden is en waar geen humanitaire hlp bestaat, te geven aan dissidente en zelfs oudere mensen (+50, +55, +60 en zelfs +65 !) zonder enig inkomen, botweg uit machtswellust en politieke terreur. Dit is georganiseerde FOLTERING en moord in bende én een misdrijf tegen de menselijkheid waarover pers en media moeten zwijgen.