“Gent inspireert elke humorist”

donderdag 19 oktober 2006 9u53 | Lien Braeckevelt | reageer
Trefwoorden: , , .

Mario De Koninck (AAaRGh) is grappig om den brode

Mario De Koninck verdient zijn boterham met grappig zijn. Echt grappig. En dat is een kunst. Als ‘AAaRGh’ tekent hij cartoons (onder andere voor Jobat en Teve-blad), als Mario speelt hij improvisatietheater en verzint hij ‘oneliners’ voor de Rechtvaardige Rechters op televisie. ,,Gent is een goede stad om humor in te bedenken. Deze stad inspireert”, vertelt de man die lang geleden van Aalst naar Gent verhuisde.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2006 GENTBLOGT VZW

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>