Gentblogt Feest! (met Hapjes)

woensdag 24 januari 2007 12u00 | Redactie | 26 reacties
Trefwoorden: , .

U daar, fan van, lezer van, misschien ondertussen zelfs vriend van Gentblogt:

Gentblogt bestaat (bijna) twee jaar!

Op 16 februari 2005 werd het startschot gegeven voor dit pioniersproject en werd de allereerste Belgische stadsblog geboren. Twee jaar, 4.500 berichten en 28.000 reacties later, kan u ons niet meer wegdenken uit het Gentse én het nationale internetlandschap.

Dat valt grotendeels op rekening te schrijven van u, trouw lezerspubliek, maar het is zeker ook het resultaat van een van-Gent-bezeten redactie vol van enthousiaste vrijwilligers, wiens hart verliefd klopt voor hun stad. Ondertussen werden wij trouwens ook stilletjes een vzw’tje dat op heden nog altijd subsidieloos door het leven gaat; een enorme schare vrienden verzacht echter die pijn.

Vorig jaar ontstond er enige beroering omdat we ons eenjarig bestaan met “gratis politieke vaten” vierden. Nu, we zijn absoluut niet vies van enig oproergekraai, maar het leek innovatief Gentblogt gepast, om ook de niet-politieke bedrijvigheid die deze stad rijk is een kans te geven. Mocht er dus intussen een Gentse traiteur zin gekregen hebben om ons van gesponsorde hapjes te voorzien, contacteer ons dan gerust!

De opmerkzame lezer heeft intussen al lang door dat we ook dit jaar een feestje voor onze lezers en sympathisanten in gedachten hebben. Net als vorig jaar helemaal niks groots maar we zijn toch enigszins fier dat ‘t Café & Compagnie ons onderdak wil verlenen om onze tweede verjaardag te vieren.

Wij willen er nog vele jaren bijdoen, dat spreekt voor zich. Net als het vaststaand feit dat u verondersteld wordt aanwezig te zijn op vrijdag 16 februari, vanaf 20u, in ‘t Café & Compagnie. U zal er ons herkennen aan de brede glimlach op het gelaat.

© 2007 GENTBLOGT VZW

26 reacties »

 1. Reactie van martello

  joehoeee !! let’s party !!

 2. Reactie van Stijn

  Rock the Casbah!

 3. Reactie van Hilde

  count me in !!!

 4. Reactie van Bruno Lowagie

  Ik ben ook wel eens benieuwd om een aantal mensen van GentBlogt IRL te zien.

 5. Reactie van wannes

  Goe bezig!
  Twee jaar fijn leven, duuzend nog te gaan!

 6. Reactie van Tjoff

  Ideale gelegenheid om eens een kijkje te nemen in dat spellement…:p

 7. Reactie van Tjoff

  ‘k Zal mijn danssloffen aantrekken.

 8. Reactie van martello

  da zal wree tegenvallen zekerst HAHAHA

 9. Reactie van Beau

  Ik zal (hopelijk) aanwezig zijn.

 10. Reactie van Joke Renneboog

  Gij zijt ook ne sympathieken gij :-s

 11. Reactie van yves

  Dju, moe werken…

 12. Reactie van patricia

  eerst zien en dan oordelen… dat doen wij ook

 13. Reactie van Jan Smets

  Hallo collega’s van Gentblogt!
  Ik wens jullie proficiat met jullie tweede verjaardag, en met jullie schitterende website!
  Maak er een tof feestje van!!
  Mechelenblogt bestaat in juni 2 jaar… Maar jullie hebben de eer de eerste te zijn.
  (Ik ben actief als blogger’jans’ op Mechelenblogt)

  Mechelen groet Gent!

 14. Reactie van martello

  wacht maar tot ge mij ziet hehe ;-))

 15. Reactie van Joke

  Ik ben al gigantisch neig curieus ;-)

 16. Reactie van Hans

  Gelukkige verjaardag en al zo van die dingen.
  Blijven doorgaan. Succes daarmee. blablabla

  maar die site van café & compagnie is toch “onthaastingsflash” ze. ‘t kan aan mijn pc liggen maar 10 seconden om een kaderke naar tmidden te brengen en informatie in te tonen…

 17. Reactie van coolville

  awel!? waar blijven de vaten? vorig jaar hebben ze elkaar bijna de kop ingeslegen om een vat te kunnen geven… de gemeenteraadsverkiezingen zijn voorbij zeker???? this is so typical…

 18. Reactie van Bruno Lowagie

  Sorry, toen ik schreef “zien” gebruikte ik misschien niet het juiste woord; van de meeste weet ik aan de hand van foto’s wel hoe ze eruit zien.

  Door het lezen van hun blogs ken ik ook al van velen wat hen boeit en waar ze voor staan, maar om echt te kunnen “oordelen” (wat een zwaar woord) is het meestal ook wel interessant eens een klapke te doen ;-)

  Ik heb ooit een blog gehouden onder schuilnaam (maar ondertussen heb ik het volledig gewist) waarin ik een beetje de klootzak uithing (het was een fase, denk ik). Mensen die me ontmoetten zeiden steeds dat ik IRL veel beter meeviel dan op het net. Beter zo dan omgekeerd ;-)

 19. Reactie van Huug

  Dit jaar ga je je kunnen volfretten in plaats van te zuipen, véél gezonder!

 20. Reactie van Jean Marie DE WULF

  Ik hoop dat ik in staat zal zijn mijn gezicht opnieuw te durven tonen. Evenals een van mijn voorbeeldfiguren in de politiek, Willy De Clercq, ben ik op mijn gezicht gevallen. Resultaat: de wonden moeten helen opdat ik bij mijn aankomst niet de helft van de aanwezigen van fgrijzen niet zou zien weglopen. Vanop de helft van mijn kletskop tot de spits(?)van mijn neus is alles voorlopig niet presentabel. Ik doe er alles aan om er dan toch bij te zijn.

 21. Reactie van Lien Braeckevelt

  Maar Jean Marie toch! Ge moet uw grote voorbeelden niet volledig achterna lopen! :-)
  Nog 3 weken om weer presentabel te worden, dat moet lukken!

 22. Reactie van martello

  oei… ‘k stel voor om er een gemaskerd bal van te maken …..

 23. Reactie van Huug

  Is het tegen die tijd al geen carnaval?

 24. Reactie van Didi de Paris

  Tot mijn spijt kan ik er vanavond niet bij zijn. Emma Goldmann heeft het, geloof ik, ook eens een keertje gezegd: If I can’t dance to it I don’t wanna be part of your revolution. Mensen die zich op Dikke Truien-dag warm dansen dat kan ik alleen maar toejuichen. Ik reken er echter op dat u begrip zal opbrengen en aan mijn strenge, maar rechtvaardige eis gevolg zal geven: amusez-vous!

 25. Reactie van Tanguy Veys

  Beste ex-buurman, ex-Moderne Heiden,

  Misschien hebben we wel iets gemeen…

 26. Reactie van Adelbrecht Vermoederkoekt

  Jeuj, hip hip