Moervaart en gouverneur hebben eigen website

maandag 19 februari 2007 10u13 | Lien Braeckevelt | reageer
Trefwoorden: , , , .

Gouverneur heeft eigen website

Provinciegouverneur André Denys heeft nu ook zijn stek op het internet. Via www.gouverneurdenys.be kom je alles te weten over de bevoegdheden van de gouverneur, zijn activiteiten, zijn kabinet of zijn ontvangsten.

Lees meer bij De Gentenaar

De Moervaartvallei heeft eigen website
De bewonersgroep van Sint-Kruis-Winkel/Mendonk lanceerde onlangs haar eigen website. ,,Met de website willen we een goede communicatie onderhouden met de bewoners van Sint-Kruis-Winkel en Mendonk. Vroeger organiseerden we vergaderingen en deelden we strooifoldertjes uit, maar die bereikten het gewenste resultaat niet”, zegt Jan Roelen, de voorzitter van de bewonersgroep.

Lees meer bij DS Online

© 2007 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.