Circusworkshop in het Baudelopark

woensdag 18 juli 2007 3u04 | Koen De Paepe | 2 reacties
Trefwoorden: , .

Ieder jaar beloven we onze kinderen om naar Pierke te gaan kijken. Zo ook dit jaar, maar om half drie waren de 350 plaatsen al ingenomen en moesten we op zoek gaan naar een alternatief. Op amper vijf minuutjes stappen, ligt het Baudelopark en uit ervaring weten we dat er daar altijd wel iets te beleven valt.
Voor kinderen vanaf 6 jaar organiseert Circusplaneet nog tot en met woensdag workshops circustechnieken.

cirkus cirkus

De kinderen worden verdeeld in twee groepen waarbij de jongste beginnen met evenwichtsoefeningen en acrobatie en de iets ouderen zich mogen uitleven in het jongleren. Na een halfuur wordt er gewisseld zodat alle kinderen eens hebben kunnen proeven van wat een circusartiest allemaal moet kunnen.

cirkus cirkus cirkus cirkus cirkus cirkus cirkus cirkus cirkus

De kinderen hebben er enorm van genoten en nadien hebben we nog hartelijk gelachen met de dolle majorettes en bizarre muzikanten van Vooruit met de kuit. Voor wie zich geroepen voelt, ze zoeken nog enkele mannelijke majorettes.

En wat Pierke betreft, zullen we later deze week iets vroeger aanschuiven aan de poort van het Huis Van Alijn.

© 2007 GENTBLOGT VZW

2 reacties »

  1. Reactie van ilse

    Rood is precies het themakleur…

  2. Reactie van Koen

    nu je het zegt, was me nog niet opgevallen ;-)