‘Drievaksbaan’ voor trams in Cataloniëstraat

woensdag 5 december 2007 11u39 | Wouter | 2 reacties
Trefwoorden: , , .

Er is een nieuw voorstel voor de spreiding van de tramhaltes rond de Korenmarkt, waarbij de tramhaltes van de Korenmarkt kunnen wel degelijk gespreid worden over Sint-Niklaasstraat, Cataloniëstraat en Veldstraat. De stad Gent en De Lijn noemen een nieuw voorstel daarvoor ‘het beste tot nog toe’. De handelaars van de Veldstraat zijn inmiddels minder tevreden.

Lees meer bij De Gentenaar en DS Online

© 2007 GENTBLOGT VZW

2 reacties »

  1. Reactie van B-west

    Dat wordt nog steeds lopen om je aansluiting te halen van tram 4 op tram 1…

    Nu is het niet veel beter, gezien sommige trambestuurders er volgens mij een duivels plezier in scheppen weg te rijden op het moment dat de deuren van de tram die vlak achter hen stopt openzwaaien! :)

  2. Reactie van Lien

    Zou het kunnen dat men daar bij De Lijn premies voor uitreikt? Naast de Korenmarkt is het Rabot hun tweede lievelingsplaats om aansluitingslachtoffers te maken…