Vrienden van Gentblogt: winnaars gespot!

zaterdag 26 januari 2008 15u38 | Els Van Eeckhaut | 21 reacties
Trefwoorden: , , .

Wie hier af en toe eens ‘passeert’ herinnert zich vast en zeker onze oproep om vriendschap: fundamentele vriendschap, omdat ze er voor zorgt dat we aan het begin van het jaar zeker weten dat we er het volgende jaar opnieuw zijn, maar ook omdat het ons een leuk idee leek om mensen de kans te geven zichzelf met een weblink of op een andere manier te tonen op Gentblogt. Weet wie uw vrienden zijn, zegt men wel eens, en wie ben ik om zulke wijze woorden tegen te spreken?

In een toegegeven grif commerciële bui beloofden wij uit de eerste reeks nieuwe vriendjes een vijftiental gelukkigen te kiezen die een prijsje ter waarde van € 10 zouden krijgen via het systeem van de onschuldige kinderhand. Aanvankelijk dacht ik dat de hand van mijn eigen kroost onschuldig genoeg zou zijn, maar ach, de jeugd van tegenwoordig is genadeloos loyaal en voor ik het wist had de lieve schat haar eigen mama vijftien keer aangeduid.

Neen, niet waar hoor, wat een grove leugen! Waar het op neerkomt is: de onschuldige hand in kwestie was de mijne en beloof u dat ik (1) alle redactieleden van Gentblogt én hun halve trouwboeken heb uitgesloten, (2) mijn ogen heb toegeknepen, zodat u hier een schoon en eerlijk lijstje met winnaars aantreft:

 • Katlijn De Wispelaere
 • Anne Oosterlinck
 • Arne Van De Velde
 • De Gentse Zwijger
 • Dirk Houbrechts
 • Gwendoline & Willy
 • Keukentafel (het moeten niet altijd mensen zijn)
 • Leuven Blogt (het mag soms al eens een stadsblog zijn)
 • Luc En Edith
 • Marijke Verstraeten
 • Roland Van Holderbeke
 • Sara Speltdoorn
 • Scouts Sint-Pol
 • Walter
 • Wouter Rogiest

Wie deze mensen zijn, waar ze vandaan komen en waar ze naartoe gaan? Ik weet het ook niet eerlijk gezegd, maar u kunt alvast eens een kijkje nemen op onze lijst met vrienden van Gentblogt. Of u komt langs op onze fuif op 15 februari in Au Bain en wie weet ziet u daar wel iemand met een Fnacbon rondlopen. Want, dat is in principe de plaats waar de plechtige uitreiking plaatsvindt. Mensen die daar niet kunnen zijn, kunnen dat laten weten in een commentaartje of een mailtje, waar ze ook kunnen laten weten hoe ze graag hun prijs in ontvangst nemen!

Als u na dit alles met een leeg gevoel achterblijft, zo van : “waarom ben ik eigenlijk geen vriendje of vriendinnetje van die gasten?”, aarzel niet, klik hier en volg de instructies. Wie weet valt er nog allemaal uit de lucht.

Proficiat aan de winnaars, troostknuffels voor de anderen te verkrijgen op afspraak en hopelijk tot op de… tja… door onze vrienden gefinancierde fuif op 15 februari 2008.

© 2008 GENTBLOGT VZW

21 reacties »

 1. Reactie van Wouter7 ¶

  Hoera, dank je wel Gentblogt. Ik ontvang mijn prijs graag in levenden lijve, op 15 februari. Alvast tot dan!

 2. Reactie van Sara

  Hé, ik win eens iets, leuk! Dankjewel!

  Ik probeer erbij te zijn, maar als het niet lukt, laat ik nog iets weten.

 3. Reactie van Jean Marie DE WULF

  Oei-oei-oei ik ben er deze keer niet bij! eve is dat omdat ik opgebiecht heb dat mij grootvader in Bruhhe geboren was? Maar zijn moeder was, niet zoals die van Jan Beke, wel een echte Gentse, geboren bij de Leugemeete.
  Maar ik kom toch zunne!

 4. Reactie van jan vens

  T’word hoog tijd dat ik mezelf ook eens “vriend” maak.
  Ben het al zo lang van plan maar blijf het maar uitstellen.
  dat word dus iets om vanavond in orde te brengen :-))

 5. Reactie van Roland

  Hi, ik ben bij de winnaars ! Doet mij echt plezier! Tot dan! Leve de Vrijstaat Begijnhof!

 6. Reactie van Anne

  Hee, gewonnen, wat leuk! We proberen erbij te zijn op 15 februari!

 7. Reactie van De Gentse Zwijger

  Ach Els, jij bent echt te goed!

 8. Reactie van Carolien

  Goh, een geschenkje van de grootste stadsblog van het land. Dankjewel! Wij moeten nog bekijken of het lukt om naar het feestje te komen. Als het niet lukt, laten we zeker nog iets weten.

 9. Reactie van Walter

  Alvast bedankt, ik zal proberen er op 15 februari bij te zijn!

 10. Reactie van rony coekaerts

  zoals jullie wel weten kan ik er op 15.02 niet zijn. dat spijt me. zoals ik ook van hier uit ook geen bijdrage kan storten. dat vind ik nog erger. maar geen nood, de wegen van e.mail zijn ondoorgrondelijk.
  toch veel plezier.

 11. Reactie van Eve

  Ja rony, ik denk dat je dat alleen maar goed kunt maken door ons uit te nodigen op een feestje daar in het verre china!

  • Reactie van rony coekaerts

   ok, jullie komen, ik betaal het etentje.
   zonder lol, hotel aan gunstprijs, ik zorg voor een vent voor jou, je kan kiezen. voor de mannen rijpe, goed voorziene dames, die wel zo’n langneus zien zitten, als hij geld heeft, en voor de rest veel eten en drinken. meer moet dat niet zijn.

 12. Reactie van edith

  Ho , gewonnen ! We proberen er zeker bij te zijn ! Alvast bedankt!

 13. Reactie van Tom

  Ge hebt gelijk, eigenlijk. Voila, nog een vriend erbij :-)

 14. Reactie van Dirk

  Amai: gewonnen!

  Gentblogt steunen kan ik hierbij aanraden aan iedereen als zijnde een top investering: je stort 5 euro, en twee weken daarna heb je een bon van 10 euro in de FNAC. 100% intrest, wie biedt meer?

  Ik geloof nooit dat ik erbij kan zijn de 15de (ik plan die avond een aanval van mensenschuwheid). Je mag mijn bon gerust verloten onder de aanwezigen op een manier die je het best lijkt (een partij moddercatch of zo)

 15. Reactie van Eve

  Ge moogt meer storten dan 5 euro natuurlijk:) Maar inderdaad, het tarief is bespottelijk. Dirk, gij zult uw fnacbon krijgen als is het per duif.

 16. Reactie van scouts sint-pol

  plezant; merci!

 17. Reactie van Arne

  wauw, das fijn nieuws! ik zal er de 15de jammergenoeg niet kunnen bijzijn, maar maak er met de hele bende een fijne avond van!

 18. Reactie van Gwendoline

  Leuk dat we gewonnen hebben. Weet je, doe lotje trek met onzen bon bij jullie op de redactie. Wij zijn al best tevreden met jullie blog en als die zo verder gaat is dat voldoende.

 19. Reactie van Sara

  Ik raak er dus ook niet… Sorry voor het ongemak!

 20. Reactie van Keukentafel

  Kijk eens aan, gewonnen!
  Of ik er de vrijdag (15 feb) bij kan zijn, is helaase ten zeerste betwijfelbaar.
  Merci Gentblogt!