Kraakpand #2.8 in HA

dinsdag 11 maart 2008 10u46 | San | reageer
Trefwoorden: , , , .

Team William
Op een dag had William een droom… Hij wilde zijn eigen indie-popband. Vanaf die dag spendeert hij al zijn tijd en geld aan het waarmaken van die droom. Team William kreeg vorm in Williams’s buitenverblijf in Zwitserland. Alle leden zijn het resultaat van een lange kwalificatierace. William leerde hen om niet te strak te spelen, zichzelf niet te serieus te nemen, het gebruik van solo’s terug te schroeven, zo arrogant mogelijk te zijn en al hun liefde in de muziek te steken. Tot hun talrijke invloeden rekenen ze Weezer, Bob Dylan, The Ramones, Fountains of Wayne, Wolf Parade Clap Your Hands Say Yeah en vele anderen. Team William klinkt alsof de zomer eindelijk begonnen is (luister op MySpace)

You Raskal You
You Raskal You is een Antwerpse band met een tweeling op gitaren, een aan de heup vergroeide siamese ritmesectie, vierkoppige zang en een toetsenist met een aan de gameboy schatplichtige speelstijl. Hun even opwindende als hartverwarmende sound laat niemand onberoerd: het muzikale equivalent van zwemmen met dolfijnen (luister op MySpace).

MINGUZ
Het idee voor MINGUZ is ontstaan in Antwerpen tijdens de lange warme zomer van 2006. MINGUZ maakt songs voor bas, drums en mannenstem, nu en dan aangevuld met originele samples. De regel van MINGUZ: Een song komt pas tot leven wanneer de componist haar een ziel geeft. Stilte en Leegte zijn als muziekinstrumenten en verdienen evenveel aandacht als muziek en tekst. Groove en Punch hebben meerdere betekenissen en vele gezichten. MINGUZ heeft verder niets te maken met dhr. Charles Mingus, noch met een zogenaamde vis. MINGUZ is Doozy op bas & zang en Joez op drums & sampler (luister op Myspace).

Handelsbeurs, Kouter 29, 9000 Gent, Tickets: € 5

© 2008 GENTBLOGT VZW

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>