Smoosh

maandag 31 maart 2008 21u51 | San | reageer
Trefwoorden: , , .

Een toevallige ontmoeting in een platenshop met Jason McGerr, drummer van Death Cab For Cutie, veranderde het leven van de jonge zusjes Chloe and Asya voorgoed. Terwijl vaderlief beneden in de shop een nieuwe snaar kocht voor zijn viool, maakten de zusjes boven een drumstel onveilig. McGerrs interesse was gewekt en hij werd hun mentor én muziekleraar. De zusjes vormden Smoosh: de jongste Asya zang en piano, de oudste Chloe drums.

Inmiddels maakten ze twee platen vol vrolijke rock, waarvan Free to Stay de meeste recente is, en tourden met Jimmy Eat World, Rilo Kiley, Pearl Jam, Death Cab For Cutie, Sleater-Kinney en Cat Power.

Vooruit, Kafee, Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent, Inkom gratis

© 2008 GENTBLOGT VZW

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>