Kraakpand #2.9 in HA

dinsdag 1 april 2008 10u28 | San | reageer
Trefwoorden: , , .

Cloon
Cloon ging in 2002 van start als instrumentaal trio. In 2003 werd zanger Tom Claus erbij gehaald. Claus bleek het ontbrekende deeltje in de puzzel te zijn. Hij verraste vriend en vijand met zijn theatrale performances als zanger/verteller, maar vooral als één van de meest geschifte frontmannen. In november 2006 lanceert Cloon in eigen beheer een EP. De verkoop loopt als een trein en de band weet via iTunes plaatjes te verkopen in Amerika, Canada, Australië, Scandinavië, Turkije en Groot Brittannië. Anno 2008 heeft de band genoeg songmateriaal voor een eerste full cd, die wellicht binnenkort het daglicht zal zien (luister op MySpace).

Cabrón
Dit kwartet, bestaande uit 3 broers en een Spanjaard, liet eind 2006 zijn debuutplaat ‘Cabrón’ (Buzzville Records) los op de wereld en ontving lovende reviews in de internationale pers. De sound van Cabrón (Spaans voor ‘klootzak’) wordt vaak vergeleken met bands als Queens of The Stone Age, Fu Manchu, Soundgarden en Foo Fighters. Cabrón staat garant voor een oorverdovende geluidsmuur, melodische vocals en vooral een ferme dosis rock’n’roll (luister op MySpace).

The Killbots
Geteeld in dezelfde vruchtbare grond als hun vriendjes van El Guapo Stuntteam hebben The Killbots de afgelopen jaren podia en festivals in heel Vlaanderen vernietigd. Sinds hun overwinning op Limbomania in 2003 bleef de band niet onopgemerkt bij de fans van het betere rockwerk en festivalorganisatoren, wat o.a. resulteerde in een podiumplaats op Pukkelpop. In het voorjaar van 2007 beginnen The Killbots aan de opnames van hun eerste langspeler. Het resultaat ligt sinds oktober 2007 in de winkelrekken en verenigt stoner, rock’n'roll en seventies groove in een keiharde muzikale armageddon (luister op MySpace).

HA’ndelsbeurs, Kouter 29, 9000 Gent, Tickets: € 5

© 2008 GENTBLOGT VZW

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>