Bedrijf riskeert monsterboete voor inbreuken sociale wetgeving

dinsdag 8 april 2008 11u44 | Wouter | 2 reacties
Trefwoorden: , , .

Het Gentse bedrijf Sobel Air, uit de Blekerijstraat, zou wel eens een boete van meer dan 240.000 euro kunnen krijgen omdat het volgens het arbeidsauditoraat verschillende inbreuken pleegde op de sociale wetgeving.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2008 GENTBLOGT VZW

2 reacties »

  1. Reactie van cies van de kwis

    Volgens mij is dit letterlijk zo’n stofzuigerverkopers-firma à la Kirby (bestaan die nog trouwens?). Deur aan deur verkoop, machientjes van 2000 euro en meer.
    http://www.filterqueen.be/frame.html

  2. Reactie van den gedupeerden

    ook ik ben opgelicht door deze personen.ze hadden documenten(valse zo bleek achteraf)die bewezen dat ze een riziv nummer hadden en ze verklaarden dat een terugbetaling mogelijk was door het vlaams fonds.achteraf bleek alles gelogen en heb ik meer dan 4000 euro moeten betalen.terwijl ik de garantie had gekregen dat alles terugbetaald zou worden.kortom oplichters die alles doen om vlug geld te verdienen.zelfs agressief komen doen in mijn woning en bedreigingen uitten omdat ik me beklaagde over deze manier van werken(oplichten).dit was op de tweejaarlijkse revabeurs in expo gent.