Vastgoedgroep kocht Bloch

dinsdag 15 april 2008 10u27 | Wouter | 3 reacties
Trefwoorden: , , .

De West-Vlaamse vastgoedgroep Vabeld heeft het Bloch-pand in de Veldstraat gekocht. Die groep wil het pand verhuren aan een of twee winkels. Boven die winkels komen vier appartementen. De groep heeft nog twee panden in de Veldstraat, waar Jack Jones en Vero Moda zijn gevestigd. In het pand komen waarschijnlijk een of twee filialen van grote winkelketens. Op 7, 8 en 9 mei houdt de gesloten patisserie trouwens uitverkoop.

Lees meer bij DS Online en De Gentenaar

© 2008 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

  1. Reactie van Thierry

    Op 7,8 en 9 mei verkoopt Bloch zijn inboedel!!!

  2. Reactie van Thierry

    Juist. ‘k Had het te laat opgemerkt. Het bericht van de uitverkoop hangt trouwens aan de vitrines bij Bloch…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>