Boekenverkoop bib voor het goede doel

woensdag 28 mei 2008 14u52 | patricia | 7 reacties
Trefwoorden: , .

Meer dan 30.000 afgevoerde boeken worden verkocht. Deze boeken werden uit de collectie van de bibliotheek verwijderd omdat ze hun actualiteit verloren of in te veel exemplaren aanwezig waren. Het gaat om werken voor jeugd en volwassenen, zowel fictie als non-fictie. Kortom, voor elk wat wils. De opbrengst gaat integraal naar 11.11.11.

Ook op zaterdag 21 en zondag 22 juni (10-17u)

De boekenverkoop gaat door vindt plaats in
- het Vredeshuis (Sint-Margrietstraat)
- het Caermersklooster (Vrouwebroersstraat)

© 2008 GENTBLOGT VZW

7 reacties »

 1. Reactie van Bibliotheek Gent

  De boekenverkoop gaat door in
  - het Vredeshuis (Sint-Margrietstraat)
  - het Caermersklooster (Vrouwebroersstraat)
  en NIET in bib Zuid !

 2. Reactie van Sven

  Even taalkundig miereneuken: de boekenverkoop gaat niet door, maar vindt plaats…

 3. Reactie van Eve

  Of de verkoop nu doorgaat of plaats vindt, het is zeker de moeite om er eens te paseren/langs te gaan/binnen te springen.

 4. Reactie van Maks

  inderdaad Eve, of de verkoop nu doorgaat of plaats vindt, doet er niets aan toe. Wat wel belangrijk is, is dat niet de bib uitverkocht wordt.

 5. Reactie van rony coekaerts

  ik ben daar niet goed van. weet dat hier niets te vinden is. oh ja: “hoe word ik rijk in twee weken” van amerikaanse marketing,pulpschrijvers.
  voor boekenliefhebbers de horror: “verzamelde werken van a.dumas”: een boekje in het engels links, chinees rechts, geen 200 blz. ik wil desnoods “het verdriet van vlaanderen” herlezen.
  moest ik het geld hebben: een container vol. lees.vreetzucht en een pak tijd.
  ik vraag me soms eens af: welke chinese, turkse, enz., boeken er in de gentse bib. staan? met die gedachte troost ik me dan, en lees de boekenbijdragen, goed wetend dat ik de werken nooit zal kunnen lezen.
  geniet ervan. de tijd is er wel altijd voor, maar met een boek op een bankje, in de schaduw, een glas binnen handbereik, een droom.

  • Reactie van Voltaire

   als we nu allemaal 1 boek gaan kopen voor Rony, kan gentblogt dan niet regelen dat die in 1 keer per postpakket (best wel softcovers kwestie van gewicht nog enigzins binnen de perken te houden) worden opgestuurd naar het verre China? Ben vrijdag thuis, dus kan zekers eens passeren op de boekenverkoop. enige voorkeur qua auteurs Ronny??

 6. Reactie van patricia

  Bedankt aan iedereen voor de reacties, dit moet wel het agenda-item met de meeste commentaren zijn. Hopelijk is alles nu rechtgezet. Ik zit liever zoals Ronny met een boekje op een bankje, glas binnen handbereik. En als het moet met dit weer, dan ook wel binnen.