Gentse regio kampt met faillissementen

dinsdag 2 september 2008 11u15 | Wouter | reageer
Trefwoorden: .

De eerste acht maanden van dit jaar zijn in het arrondissement Gent 272 bedrijven failliet gegaan, een stijging met 13,33 procent ten opzichte van vorig jaar. Omdat het vooral om kleine bedrijven gaat, is de impact voor de werkgelegenheid relatief gering. Toch waarschuwt onderzoeksbedrijf Graydon: het ergste moet nog komen.

Lees meer bij De Gentenaar en DS Online

© 2008 GENTBLOGT VZW

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>