De week van Gentblogt

zondag 4 januari 2009 21u43 | ilse | reageer
Trefwoorden: .

Foei! Een hele week niet op Gentblogt geweest, het is een ware schande. Maar het helpt wel om een onbevangen weekoverzicht te geven, natuurlijk.
Maar laten wij dit weekoverzicht beginnen met u allen een gelukkig en gezond 2009 te wensen. Mijn mederedactieleden deden dat al eerder, trouwens, en onze lieve coolville voorzag Gentblogt van de benodigde sneeuwvlokken en rendieren in de header.
Veel te doen om dat nieuwe jaar, zo blijkt. San had het over vuurwerk en u had daar naar goede gewoonte een mening over, want het vuurwerk was blijkbaar een grote teleurstelling. Volgend jaar beter, mensen van de Stad.
Tom die bekeek voor ons de programma’s van de hippe feestjes, en wij zouden gaarne in de commentaren van u horen of u op één van die soirees bent beland. En of het bij de culture club heus zo schandalig druk was. Maar bovenal: of de mensen daar nu echt mooier en blinkender zijn dan in de rest van de stad.

Geen nieuw jaar zonder oud jaar, natuurlijk en uw redactie blikte dan ook terug op 2008. En de grondige lezer kon in één van die artikels alvast de datum van ons volgende verjaardagsfeest lezen: 13/02 is het geworden, en internetterig als wij zijn is er natuurlijk al een facebook-event. Er volgt gauw meer info.

Deze week werd mijn aandacht getrokken door josie, die een groen bakje op haar terras heeft, sinds kort. Ik kijk uit naar het vervolg, en misschien dat ik er ook eentje aanschaf. Wat ik daar lees in de commentaren is alvast veelbelovend….

Daarnaast noteerde ik in mijn balboekje Il Folletto, want authentiek Italiaans, dat hebben wij graag hier thuis.
Morgen, bij mijn ochtendkoffie, moet ik dan nog de laatste uwged8 beluisteren (nu is alles in 1 keer te horen!) en ondertussen het interview met de dames die op één staan lezen.

© 2009 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.