Verbouwing voormalige patisserie Bloch schiet goed op

vrijdag 9 januari 2009 10u31 | Wouter | 1 reactie
Trefwoorden: , , .

Ongeveer een jaar nadat de vermaarde patisserie Bloch in de Veldstraat de deuren sloot, zullen er nieuwe huurders en bewoners in het pand zitten. Bloch zal dan voorgoed verleden tijd zijn. Zara Home en Fossil willen begin april de deuren openen.

Lees meer bij DS Online

© 2009 GENTBLOGT VZW

Eén reactie op Verbouwing voormalige patisserie Bloch schiet goed op

  1. Reactie van Frans

    “Deze werken worden mede gefinancierd door de Stad Gent –Dienst Economie”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>