‘Veldstraat blijft dynamisch’

maandag 23 februari 2009 9u44 | Redactie | 1 reactie
Trefwoorden: , .

Fossil opent in voormalig Blochpand dat nog een werf is

Hoewel er nog geen dak op ligt, er nog een kraan boven torent, het pand nog helemaal achter doek verscholen zit, ging toch al een zaak open in de voormalige Blochwinkel. De Amerikaanse accessoirezaak Fossil opende er het voorbije weekeinde een filiaal.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2009 GENTBLOGT VZW

Eén reactie op ‘Veldstraat blijft dynamisch’

  1. Reactie van Frans

    In de beste Veldstraattraditie: een winkel met niets erboven…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>