Gent-Sint-Pieters speelt sleutelrol in mensensmokkel

dinsdag 24 februari 2009 9u10 | Redactie | 4 reacties
Trefwoorden: , .

De centrale ligging van Gent-Sint-Pieters maakt het station aantrekkelijk voor smokkelacties.

Het station Gent-Sint-Pieters is al geruime tijd een cruciaal sleutelpunt voor de smokkel van illegalen richting het ‘beloofde land’ Groot-BrittanniĆ«. Vooral de centrale ligging maakt het station zo aantrekkelijk. Vooral IndiĆ«rs en Pakistanen maken gebruik van deze smokkelroute. De politie plant gerichte acties om het probleem in te dijken.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2009 GENTBLOGT VZW

4 reacties »

 1. Reactie van Steven

  ??

 2. Reactie van Steven

  ?? Is dit de juiste link ??

 3. Reactie van Sceptische Put

  Inderdaad niet de juiste link, maar je mist niet veel hoor Steven. Wat een tendentieus artikel! Het is alsof je zou stellen dat de E17 een sleutelrol speelt in het drugtoerisme van Frankrijk naar Nederland. Ja tarara, natuurlijk: die gasten moeten daar passeren. Nogal wiedes, lijkt me.

 4. Reactie van piere

  ik geef ze eten,wiet