Ze komen eraan: de Gentse Feesten. Helpen jullie ons?

maandag 1 juni 2009 13u12 | San | 6 reacties
Trefwoorden: , .

Een beetje later dan andere jaren maar als jullie dachten dat wij het vergeten waren, dan hebben jullie het goed mis.

Al vier jaar bestaat Gentblogt ondertussen en al vier jaar verslaan wij met de redactie de Gentse Feesten. Maar niet alleen de redactie is in vol ornaat aanwezig. 10 dagen cultuur, feest, muziek en veel drinken, dat kunnen wij met onze beperkte redactie niet alleen verslaan. En zo doen wij dus elk jaar weer beroep op jullie, onze lezers, en slaken wij een kreet om hulp. Jullie hulp.

Een oproep dus gericht aan iedereen die het plan heeft opgevat om Gent enige dagen (on)veilig te maken tijdens de Gentse Feesten. Ieder van onze lezers én hun vrienden, familie en vijanden die dus misschien niet direct Gentblogt lezen, maar toch aanwezig zullen zijn op de feesten (en na de feesten uiteraard Gentblogt wel zullen lezen).

Een oproep om niet alleen te komen meefeesten, neen, maar ook om opnieuw de redactie van uw en onze geliefde blog 10 dagen te komen versterken. We zijn dus opnieuw op zoek naar fijne mensen die onze gelederen tijdens de Feesten willen versterken. Als fotograaf, als schrijver… iedereen is zeer welgekomen.

Wij zijn hier heel tolerant, dat weten jullie al. Aldus mogen jullie impressies in gelijk welke vorm gegoten worden, zolang het maar online kan verschijnen. Foto’s, artikels, reviews, recensies, sfeerbeelden, audio, video… alles is mogelijk als het maar Gentse Feesten-gerelateerd is. Je engagement gaat zover als je zelf wilt: je schrijft één of honderd artikels, maakt niet uit.

Ook dit jaar hebben we de feesten al een beetje opgedeeld in verschillende ‘pleinen’: er zal, minstens, een groepje zijn rond Boomtown, Trefpunt, MiraMiro, Puppetbuskersfestival, Bij Sint-Jacobs, Polé Polé, … Je kan je opgeven voor één onderdeel of gewoon hoppen van plein naar plein, van evenement naar evenement. Geïnteresseerden sturen gewoon een mailtje naar redactie@gentblogt.be en je verneemt zo snel mogelijk verdere praktische informatie.

In ruil bent u tien dagen lang een nog groter deel van Vlaanderens leukste stadsblog, en wie weet, blijven julie, zoals ik bijvoorbeeld, of Veerle of Thierry of … zelfs wel hangen bij de redactie.

© 2009 GENTBLOGT VZW

6 reacties »

 1. Reactie van hans

  ach, zo ben ik ook in de redactie geduikeld. ‘t is nu eenmaal fijn vertoeven in ons redactie’lokaal’

 2. Reactie van Fréderic Louis

  een virtueel lokaal veronderstel ik dan wel :)

 3. Reactie van apeningent.be

  ‘zo snel mogelijk…’

  Huh?

  • Reactie van Els.

   Niet zoals in “onmiddellijk”, maar zoals in “zodra we een idee hebben hoeveel mensen geïnteresseerd zijn”, etc…

 4. Reactie van max zelve

  mailke verstuurd :)