Theatersigaar leidt tot rel in Vooruit

vrijdag 19 juni 2009 9u41 | Wouter | 10 reacties
Trefwoorden: , , , .

Jan Decorte en de Vooruit hebben een klacht aan hun been, omdat Decorte tijdens een voorstelling op het podium een dikke sigaar rookt. In de Vooruit ging woensdagavond het stuk Een gelukkige verjaardag (naar de ideeën van Grey Gardens) in avant-première, een voorstelling van Compagnie De Koe. In de zaal zat Gentenaar Bart De Vogelaere en die zag tot zijn stijgende woede acteur Jan Decorte tijdens de voorstelling een dikke sigaar helemaal oproken, vlak voor zijn neus.

Lees meer bij DS Online

© 2009 GENTBLOGT VZW

10 reacties »

 1. Reactie van c

  ? jeez… wat jammer!

 2. Reactie van hendrik

  sjonge waar sommige mensen zich mee bezig houden! pure onverdraagzaamheid

 3. Reactie van Brecht

  Zucht. Nog even en brandende kaarsen (produceren ook aardig wat fijnstof) worden ook helemaal verboden dankzij dergelijke malloten.

 4. Reactie van patricia

  ik ben er donderdag ook geweest (binnenkort hier verslag) en toen werd het wel aangegeven dat er gerookt wordt op het podium, nogal vreemd vond ik, nu begrijp ik het

 5. Reactie van S

  Wat een held, die Bart De Vogelaere!

  De hele voorstelling uitgezeten, en nadien toch nog genoeg adem om speciaal daarvoor een klacht te gaan indienen! Ik heb mensen al voor veel minder midden in een voorstelling weten weglopen.

  U verdient een standbeeld, beste Bart De Vogelaere.
  En een leven.

 6. Reactie van cies van de kwis

  Mijnheer De Vogelaere stoort zich waarschijnlijk ook aan de geur van gebraden kippen op de markt? In één moeite mee aanklagen die geurhinder! En Obama die een vlieg doodklopt? Sue the bastard!
  Bij Peta hebben ze volk als u nodig, Bart.

 7. Reactie van Huug

  De NASA zoekt nog mensen om naar de maan te sturen… (Ohneen, zal niet gaan met al dat stof daar!)

  Enfin, om maar te zeggen dat ik stilletjes mijn buik vol begin te krijgen van iedereen die iets meent te “moeten” omdat hij/zij astma, blind, een gebroken been, pijn aan zijn oor, geestesziek, werkloos, homo, gescheiden, mierenneuker, 56 sterretjes op zijn wang… (enfin, de lijst is eindeloos) heeft.
  Al die gasten hebben toch zo’n verschrikkelijke aandacht nodig, erg vermoeiend allemaal. Begint een blog hé!
  Soms vraag ik me af of er nog “normale” mensen bestaan die nergens niets geen last van hebben.

 8. Reactie van nice as ice

  Ziezo Meneer DV. U hebt nu uw “two minutes of fame” gehad. Nu weer braaf naar uw kamer in het Guislain.

 9. Reactie van Max

  ik geef dat vogelaarke volledig gelijk. Ik had Decorte bovendien nog aangeklaagd wegens te lang haar en subversieve taal. Voor je het weet, kleden acteurs zich uit op het podium!
  Ik pleit er ook voor om enkel mannen te laten acteren en vanaf nu voor het begin van elke voorstelling de Vlaamse Leeuw te zingen. Het Duitse volkslied mag ook.

 10. Reactie van Eliane

  Schor piepend vogeltje