Archeologen graven op Braunplein

woensdag 12 augustus 2009 9u47 | Wouter | 1 reactie
Trefwoorden: , .

De archeologische opgravingen aan het Emile Braunplein zijn van start gegaan. De archeologen hopen meer te weten te komen over de ‘verdichting’ van de stad.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2009 GENTBLOGT VZW

Eén reactie op Archeologen graven op Braunplein

  1. Reactie van Frans

    “De archeologen hopen meer te weten te komen over de ‘verdichting’ van de stad.” En hiermee de bouw van de controversiële stadshal verder te legitimeren. Stel dat er iets belangwekkend aan het licht komt: wordt het ontwerp dan aangepast en desnoods omgevormd tot “archeologisch park”? In het centrum van Rome ligt een hoop stenen (het Forum) zonder dat men de behoefte heeft om er een houten hal of een glazen muit neer te poten.