Christophe Peeters wordt groot

donderdag 7 januari 2010 10u33 | Redactie | 2 reacties
Trefwoorden: , .

Christophe Peeters (Open VLD), schepen van Sport, Financiën en Facility Management, voert sinds 31 december een opmerkelijke nieuwjaars- en preverkiezingscampagne onder de vlag Gent wordt groot in 2010.
Verspreid over de stad hangen acht opmerkelijke affiches op vijf verschillende plekken. Op de affiches zie je geen foto van een glunderende politicus, maar boodschappen met een knipoog. Als het moet slepen we de Spaanse zon naar de Blaarmeersen, lezen we op eentje.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2010 GENTBLOGT VZW

2 reacties »

 1. Reactie van Maybe

  “Als het moet slepen we de Spaanse zon naar de Blaarmeersen” dacht Cristophe Peeters en ze namen reeds hun voorzorgen door een luifel aan te brengen aan het restaurant van de Blaarmeersen tegen de te verwachten hevige Spaanse zon.
  http://gentblogt.webs.com/IMG_2931%20(Medium).JPG

 2. Reactie van bosje

  Misschien wat meer budget naar de huisvesting in de plaats meneer Peeters? Meer budget naar de sociale welstand? In plaats van meer luxe voor meer geld?
  Wat met vrijheid? natuur? zuurstof? onderdak?
  zijn weer goed bezig