Zijn jullie onze vrienden?

woensdag 7 april 2010 10u19 | Redactie | 3 reacties
Trefwoorden: , .

Er gaat geen week voorbij dat wij in het virtuele redactielokaal wel eens zuchten: “wat een sympathieke lezers hebben wij toch.” Het zit hem vaak in de kleine dingen, een opmerking, een terechtwijzing van iemand die wat te grof was in de commentaren voor wij het zagen, een compliment… Als wij de prijs voor beste blog in de wacht slepen, dan weten wij dat het dankzij jullie is. De commentaren op Gentblogt zijn van een heel ander niveau dan op de meeste internetfora. Jullie zorgen ook dat we het blijven doen, blijven jongleren tussen werk, familie en een tijdverslindende hobby. We willen schrijven over onze stad en haar mensen. Over de dingen die ons bezig houden, de grote culturele evenementen en de kleine faits-divers. Het sterrenrestaurant en de bakker op de hoek. Internationale artiesten en beginnende groepjes. Kortom, we willen ons goesting doen, en we hebben de indruk dat jullie dit ook willen.

Al krijgen we regelmatig een reclamevoorstel in de bus, we staan op onze vrijheid. We willen niet schrijven voor de kijkcijfers, maar voor jullie en ook wel voor onszelf. Maar natuurlijk hebben we ook kosten, voornamelijk kosten om Gentblogt online te houden: de server, mailinglijsten… Voor de meeste voorstellingen betalen we zelf ons ticket of worden we door de organisatie uitgenodigd. Ook de pintjes en frisdrank tijdens een redactievergadering betalen we met plezier zelf. We krijgen geen subsidies. Voor de structurele kosten (server etc.) rekenen we op de steun van onze vrienden. Jullie dus.

De vorige keer dat we onze hoed bovenhaalden is alweer een tijd terug. Dus misschien even het principe herhalen. We hebben geen richtlijnen voor bedragen maar we suggereren het minimumbedrag van 5 euro (voor particulieren) en 10 euro voor een link die leidt naar uw professionele activiteit. De boodschap moet uiteraard passen in de afdeling ‘vrije zone’ van het overschrijvingsformulier.

Enkele voorbeelden:
* Roland Van den Blues – http://www.bluesvanroland.be/
* Steve Anoniem – Limburger, maar toch fan
* Slager om de hoek – slager@omdehoek.be

De andere mogelijkheden ziet u op de pagina zelf, maar wij doen ons best om aan uw wensen te voldoen.

Attesten kunnen wij niet bezorgen, maar zelfstandigen weten dat zij het gestorte bedrag als beroepskost voor publiciteit kunnen inbrengen. Om misverstanden te voorkomen en voor alle duidelijkheid: wij behouden ons het recht voor uw bijdrage te weigeren, waarbij u prompt uw geld teruggestort krijgt.
Binnen exact 48 uur vanaf dit moment verdwijnen alle namen op de vriendenpagina om ze te vervangen door nieuwe!

Alles te storten via:
Gentblogt VZW
Sint-Katelijnestraat 14
9000 Gent
001-4799624-43

© 2010 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

 1. Reactie van koen

  We hebben alvast met plezier onze burgerplicht vervuld, we hopen van U hetzelfde.
  Zelf zijn we met onze onderneming trouwens we ook op zoek naar ca 11.000.000 euro voor de geplande overname van de GB Groene Vallei. Bijdragen van sympathisanten zijn uiteraard ook welkom. Dank.

  • Reactie van Ciesvandekwis

   Ik kan u anders een sportzak vervallen dienstencheques bezorgen, beetje nat geweest, maar een beetje Oezbeek weet daar wel raad mee…

 2. Reactie van lieve

  Afrika Filmfestival (AFF)

  Nog tot tot dinsdag 27 april 2010 in Studio Skoop en op donderdag 6 en vrijdag 7 mei 2010 in De Centrale.

  Africa Matters!