Doe de Gentse Feesten!

dinsdag 15 juni 2010 9u23 | Michel Vuijlsteke | 3 reacties
Trefwoorden: , .

Als u Gentblogt bezoekt via de website (het kan ook via RSS, en voor goede klanten hebben we een postduivendienst), hebt u al een tijdje een oproep zien staan bovenaan de homepagina.

Dan weet u dat we op zoek zijn naar versterking voor de Gentse Feesten, en dat we daar nu vrijdag 18 juni in de Vooruit een infovergadering over houden.

Hoe kan u meedoen? Op een ongelooflijk groot aantal manieren! Wij zijn op zoek naar schrijvers, fotografen, videografen, dichters, schilders, leeuwentemmers, mimes, cursiefjesmakers, concertgangers, reviewers, cocktailproevers, optredenbesprekers, dagboekschrijvers, meninghebbers en meer. Okay, niet echt op zoek naar mimes. Maar de rest wel!

Iedereen is welkom, en we kregen al een hartverwarmend aantal reacties, van mensen die zeker meedoen en vrijdag komen, van mensen die vrijdag komen luisteren, en van mensen die er vrijdag niet zullen zijn maar die wel op post zullen zijn tijdens de Feesten.

…maar er is nog altijd ruimte voor meer volk. Mail ons op mailto:redactie@gentblogt.be voor praktische details over vrijdag. Als het niet zou lukken om te komen maar je wil wel meer informatie: hetzelfde e-mailadres is uw vriend!

© 2010 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

  1. Reactie van patricia

    Allez Michel, waarom niet een dagelijks stukje mime op Gentblogt vastgelegd in foto’s of op video?

  2. Reactie van Michel Vuijlsteke

    Ik trek mijn bezwaar in!

  3. Reactie van Stijn

    (Scheelt iets aan uw link format.)