Sint-Barbara bouwt nieuwe lagere school

vrijdag 8 oktober 2010 10u12 | Wouter | 1 reactie
Trefwoorden: .

Het Sint-Barbaracollege begint na de kerstvakantie aan een grondige renovatie van zijn lagere school. Het gevelhuis aan de kant van de Savaanstraat blijft bewaard, maar voor de rest gaat de school – niet te verwarren met de Sint-Barbarahumaniora aan de andere kant van de straat – grotendeels tegen de vlakte. Met name de klaslokalen rond de speelplaats worden helemaal afgebroken. Die verouderde lokalen worden vervangen door een nieuwbouw.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2010 GENTBLOGT VZW

Eén reactie op Sint-Barbara bouwt nieuwe lagere school

  1. Reactie van Fréderic Louis

    Jawadde, het werd wel eens tijd dat er daar iets aan gebeurde. Benieuwd naar wat het gaat worden. :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>