Beste wensen (3)

dinsdag 11 januari 2011 15u15 | Redactie (tekst), Luc Bauwens (beeld) | reageer
Trefwoorden: , , , .

Jawel, we blijven nog even in de sfeer van de druk bezochte nieuwjaarsreceptie, vorige zondag. Veel gaan we hier niet meer vertellen, daarvoor kan je hier en hier al terecht.
Geniet gewoon van nog wat extra foto’s.

Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie

© 2011 GENTBLOGT VZW

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>