24 uur tegelen

dinsdag 26 april 2011 12u58 | San (tekst), Sven Sanctobin (beeld) | 3 reacties
Trefwoorden: , , , , .

Toen ik de aankondiging klaarzette voor 24 uur gratis blijven plakken, noteerde ik onmiddellijk de datum in mijn agenda. Enfin, na overleg met de kinderen, want de agenda stond al behoorlijk vol, zowel op zaterdag als op zondag en er moest dus iets sneuvelen wilden we er naartoe gaan.

We konden een paar uur vrijmaken en zo kwam het dat we om 15 u. in het Pierkespark waren. We kregen een korte uitleg over hoe we te werk moesten gaan, zochten een stukje waar nog geen mensen zaten, namen een paletmes, tegellijm en stukjes tegel en konden beginnen.

Om 18 u. moesten we alweer weg, maar die drie uren zijn voorbij gevlogen. Persoonlijk vind ik het zeer ontspannend, zo’n mozaïekpuzzel leggen, en zo te zien vonden meer mensen dat. Met zo’n vijftigtal mensen gemoedelijk tegelstukjes leggen, ik kon mij geen betere invulling van mijn namiddag voorstellen.

Pierkespark Pierkespark Pierkespark Pierkespark Pierkespark Pierkespark Pierkespark Pierkespark Pierkespark Pierkespark Pierkespark

© 2011 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

  1. Reactie van stef

    iedereen nog eens enorm bedankt. ‘t Was wijs. Veel volk, velen die bleven plakken. Pas rond een uur of twee werd het wat rustiger en bleven de acht die de nacht zouden doorsteken achter. Tot het ochtendgloren, de eerste passant naar de bakker… En bedankt Trafiek voor het fijne ontbijt.

  2. Reactie van Els

    Tof tof, de schoonste uren waren die tussen 2h en 7h ‘s morgens, echt wel. Leuk om je foto’s te zien Sven. (Ik ben die andere rooie, weetwel, de zogenaamde huisfotograaf van ‘t park ;))

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>