Destroyed, fototentoonstelling en nieuw album van Moby

zondag 15 mei 2011 17u41 | Redactie (tekst), Thierry (beeld) | reageer
Trefwoorden: , , .

In de gloednieuwe Gentse fotogalerij A&Gallery opent volgende woensdag de fototentoonstelling Destroyed van de Amerikaanse elektronicamuzikant Moby, dit in aanwezigheid van Moby himself.

destroyed

Maar, maar, maar. De vraag naar tickets voor de opening was veel groter dan de galerij en dus werd besloten om de vele muziek/fotografiefans al een sneak preview van de tentoonstelling te geven. Deze vond vorige donderdagavond, 12 mei, plaats en fotograaf Thierry was op post.
Er was zelfs meer. Vrijdag lagen ook het nieuwe album én fotoboek van Moby (beide ook met de naam Destroyed) in de winkel. De allereerste exemplaren werden echter ook donderdagavond al verkocht in de galerij, en de eerste honderd kopers ontvingen daarbovenop een duoticket voor de “écht exclusieve after party van de vernissage op woensdag 18 mei met Moby en Aeroplane. Tickets voor het feestje zijn zeer gelimiteerd en verder nergens te verkrijgen”, aldus het persbericht.

Het nieuwe album van Moby wordt ook online gestreamd op een speciale microsite waar ook foto’s uit het boek en de tentoonstelling op zijn te bekijken: http://destroyed.moby.com

destroyed destroyed destroyed destroyed destroyed

Praktisch:
A&Gallery, Schepenhuisstraat 17, 9000 Gent
Tentoonstelling loopt van 18 mei (vernissage) tot 4 juni.
Open van woensdag tot zaterdag, telkens van 13 tot 22 u.
Website A&Gallery: www.angels-ghosts.com

© 2011 GENTBLOGT VZW

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>