Blowtime, sexytime, showtime!

zondag 24 juli 2011 12u58 | Animuz (tekst), Max Van Hemel (beeld) | reageer
Trefwoorden: , , , .

Wilde je het gisteren aangenaam warm hebben dan moest je in de Vooruit zijn. Het café zat aardig vol en boven het geroezemoes uit kon je een soort van ingehouden spanning voelen.

Hotel Jarretelle

Spanning voor het mooie bloot dat we straks na een burlesque show van verleiding en plagerij gingen te zien krijgen. Pascal ‘Mama loca’ Platel houdt namelijk nog tot 25 juli haar sollicitatiegesprekken voor een nieuw kamermeisje in haar Hotel Jarretelle. Het publiek kreeg al een spectaculair opwarmertje met de mooie Juliana Joseph die gaarne met u in de lakens duikt maar dan mag u wel geen hoogtevrees hebben.

Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle

Na deze spannende amuse gueule konden enkele mannen de spanning duidelijk niet meer aan en trokken met merkbare goesting naar boven. De tribune was al een tijdje uitverkocht en net voor het optreden waren er nog 3 staanplaatsen beschikbaar waardoor de zaal praktisch volzet was. Het podium kende in het midden een soort van catwalk naar het publiek toe waarrond zich al enkele huisvaders en -vrouwen hadden geschaard.

Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle

Mama loca beet de spits af, of beter, gaf de aftrap samen met haar assistent Maurice ‘Foef’ Lefauve. Maurice had gedurende de hele show een hondenjob en werd wanneer hij weeral een sollicitant mismeesterd had, geregeld aan de voet van de Gentse met de eeuwige benen geroepen.

Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle

Missy Fatale bezorgde als licht gevederde nimf de mannen in de zaal een eerste opwinding met haar fonkelende rode lippen en andere troeven. Gejoel en gefluit moedigde de dames aan elke keer iets minder om het lijf te hebben. Lada Redstar kwam uit Sarajevo en was met een paar kleerscheuren tot in Gent geraakt. Deze goedlachse met wespentaille schudde vele troeven uit haar mouw en deed dat met het nodige gerinkel. Het bezorgde menige man vooraan een wat lacherig ongemakkelijk gevoel, een borst! een andere borst dan die van mijn vrouw!

Missy Macabre zette zichzelf in vuur en vlam om de job van kamermeisje te kunnen bemachtigen. Voor de vrouwen was er nog een mannelijk toemaatje in de vorm van luipaardman Ryan Scott-Bagley uit het exotische Baltimore. Die mag mij op zijn liaan meenemen!

Een laatste act was er een die Foef introduceerde. De dochter van de electricien aka Blanche La Revanche was zodanig geladen dat ze een kortsluiting op het podium veroorzaakte en dat gaf vuurwerk in de zaal. De vonken en ook een tepelfloche vlogen eraf. Het was een erg leuke show waarbij Platel en assistent het glijmiddel waren tussen de verschillende acts. Volgens zij die er vorig jaar ook bijwaren een hele verbetering. Het was inderdaad Bigger, Better en Bolder!

Hotel Jarretelle, nog tot 25 juli te zien in de Vooruit. Enkel voor zondag 24 juli zijn er nog tickets (voor staanplaatsen) beschikbaar.

Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle Hotel Jarretelle

© 2011 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.