Flanders Ethno 6 augustus PREMIERECONCERT

vrijdag 5 augustus 2011 15u45 | Gudrun | reageer
Trefwoorden: , .

Flanders EthnoFlanders Ethno is de internationale ontmoetingsplek voor jonge folkmuzikanten. Een week lang maken jonge muzikanten (16-30j) uit België, Uganda, Bulgarije, Engeland, Denemarken, Estland, Tanzania, Nederland, Argentinië en Amerika in Oostende kennis met elkaar, elkaars muziek en cultuur en treden – als apotheose van hun uitwisseling – op tijdens een premièreconcert in de Gentse Groenzaal (Lange Boomgaardstraat) op zaterdag 6 augustus om 20u.

Onder de begeesterende leiding van Wim Claeys (oprichter van het eerste Boombal) (B), Brian Hanlon (VS), Tomas De Smet (B), Maisie Greenwood (VK) en Liesemarie Beelaerts (B), spelen zij (met z’n allen op het podium!!!) een spetterend concert met internationaal repertoire, waar de originaliteit van afdruipt, een groepsgebeuren waarbij telkens per land een hoofdrol is weggelegd.

Wie dit vorig jaar kon meemaken was razend enthousiast. Op zondag zijn ze ook te gast op het Dranouterfestival.
Flanders Ethno
Een luisterfragment van vorige editie: http://www.flandersethno.be/sites/default/files/file/12%20FE%20Uganda.mp3

TICKETS € 6: 09 233 77 88 of via www.uitbureau.be

© 2011 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.