‘Openlucht- zwembad Neptunus moet schuifdak krijgen’

donderdag 8 september 2011 9u59 | Tom | 4 reacties
Trefwoorden: , , .

Om het openluchtzwembad Neptunus in tegenvallende zomers toch een beetje te doen renderen, moet het een overkapping krijgen. Dat besluit schepen van Sport Christophe Peeters (Open VLD) uit de dramatische bezoekerscijfers van de afgelopen zomer. Slechts 3.596 zwemmers zakten immers naar Wondelgem af, in de hele zomervakantie. En dat terwijl andere, overdekte zwembaden gesloten waren omdat de redders aan de slag waren in de Neptunus.

Lees meer bij De Gentenaar.

© 2011 GENTBLOGT VZW

4 reacties »

 1. Reactie van geertje

  volgens mij waren in de eerste plannen van de architect (mevr. Vanderbeken) een openschuivend dak voorzien!!!!
  Dit werdt niet opgenomen in de renovering wegens te duur.

 2. Reactie van Jean Marie DE WULF

  Inderdaad.
  Ik vermoed dat de PPS oplossing voor Roozebroeken ruimte laat voor dergelijke investering. Hopelijk wordt de planning van het personeel ook met meer flexibiliteit uitgewerkt!

 3. Reactie van Schuifdak

  Edak is een groothandel in schuifdaken en levert uitsluitend aan aannemers bedrijven en serrebouwers, welke als zodanig zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel. Indien de aannemer het schuifdak niet zelf wenst te plaatsen zal de levering alsmede montage via een dealer van Edak worden gerealiseerd.

 4. Reactie van Jo S.

  Reclame op GentBlogt ???