Mathias De Clercq trekt Open VLD-lijst gemeenteraadsverkiezingen 2012

donderdag 29 september 2011 9u20 | teun | 2 reacties
Trefwoorden: , , .

Het bestuur van de Gentse Open VLD besloot gisteravond dat Mathias De Clercq lijsttrekker wordt voor de Open VLD-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar. Dat was al bekend, maar het bestuur moest dat nog goedkeuren. En deed dat gisterenavond unaniem en met handgeklap. Tijdens die vergadering besliste het ook dat Guy Verhofstadt lijstduwer wordt. Over andere namen werd nog niet beslist.

Lees meer bij De Gentenaar.

© 2011 GENTBLOGT VZW

2 reacties »

  1. Reactie van geertje

    Schepen de Clercq is zekers bekwaam, maar Peeters is dit ook!!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>