Bloedstollend voetbal bij Gent tegen Brugge

donderdag 27 oktober 2011 11u37 | Redactie | reageer
Trefwoorden: , .

AA Gent-doelman Frank Boeckx is de held geworden van een dolle bekeravond tussen AA Gent en Club Brugge. Na een 4-4 na 120 minuten stopte hij de strafschoppen van Vleminckx en Refaelov. Een nieuwe opdoffer voor Club Brugge, Gent vierde de kwalificatie voor de kwartfinales.

Lees meer bij De Gentenaar: AA Gent voorbij Club Brugge na strafschoppen & Heroïsch

Onze reporters zijn druk bezig met een eigen verslag, binnenkort lees u er nog meer over hier op Gentblogt.

© 2011 GENTBLOGT VZW

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>