Guido Meersschaut fileert geen vis meer

donderdag 2 februari 2012 9u51 | teun | 4 reacties
Trefwoorden: , , .

Guido Meersschaut, de beroemdste vishandelaar van Gent en omstreken, verkoopt geen vis meer. In de zaak in Ledeberg zal u nooit meer de joviale en sappig Gents pratende handelaar zien. Daarmee komt een einde aan het verhaal van vier generaties vishandelaren. De zaak blijft bestaan en doet voort onder de naam ‘Meersschaut’.

Lees meer bij De Gentenaar.

© 2012 GENTBLOGT VZW

4 reacties »

 1. Reactie van Birger

  Allez jong, dat had ik niet zien aankomen. Gelukkig blijft de winkel er gewoon, anders was na Dossche de laatste gastronomische parel uit Ledeberg vertrokken.

 2. Reactie van Roland

  Hopelijk blijft de kwaliteit even hoogstaand als bij Guido!

 3. Reactie van Bossuyt patrick

  Beste Guido en dame

  Wij danken u oprecht voor de vele jaren van dienstbaarheid en vertrouwen
  Ik voel met u mee want ook ik werd bedankt door een financiële instelling omdat ik hun rommel niet wou verkopen aan mijn trouwe klanten
  Laat uw witte kop niet hangen maar blijf fier dat je eerlijkheid hoog in uw vaandel droeg
  Nog het allerbeste
  Patrick en anne

 4. Reactie van ellen

  Beste Guido en Kati,

  Het is nu al een tijdje dat jullie er niet meer zijn.
  En ik verzeker je, ik was een trouwe fan van jullie, wekelijks de allerbeste vis op ons bord, waarvoor oprechte dank.

  Ik moet met lede ogen aanzien dat de ziel eruit is!!!!!! de kwaliteit is er niet meer ondanks de inspanningen van je trouwe dienaars, collega’s. Ik heb alternatieven gezocht, maar niets kan aan jullie tippen !!!!! ik ben opzoek naar Sven, jullie schoonzoon ergens in Destelbergen, die kan misschien opnieuw leven in de brouwerij brengen.

  Ik mis jullie, ik wens jullie een fantantische gezondheid toe, veel geluk en liefde.
  Nen trouwe Gentsche kalant,IN NUD… EN KE ZWERET U KE GO GIEN VLIES ETE ZULLE.:):):)
  Oprechte gemiende groetses,
  de grijze peruke ;)van de peerde