Sandy (+ vrijkaarten)

maandag 23 april 2012 10u18 | patricia (tekst), Ellen Goegebuer (beeld) | reageer
Trefwoorden: , , .

SandyDiep in de nacht.
Wanneer de meesten slapen.
Gaan zij op stap. Op missie.
Niemand weet wie ze zijn, behalve hij.
Soms staan ze aan uw bed, te kijken.
Uw geheimen kennen ze, uw littekens weten ze te vinden.
Slaap maar, wees gerust, bij ons ben je veilig!

Als trouwe helpers van het zandmannetje Sandy verzamelen Jan Sobrie en Peter Monsaert het materiaal waarmee hun baas de mooiste dromen voor jong en oud creëert. Wanneer Sandy op zijn voetstuk begint te wankelen, lijken hun eigen dromen zich tegen hen te keren… Waar stopt de fantasie en neemt de waanzin het over?

De Kopergietery ontvangt deze fijne gastvoorstelling (12+) en wat meer is…. Wij mogen van hen 5 duo’s een ticket aanbieden voor de voorstelling op zaterdag 28 april (20u) in de Kopergietery (Blekerijstraat). Stuur een mailtje naar wedstrijd@gentblogt.be en geef een antwoord op de vraag: “Welke voorstellingen creëerden Jan Sobrie & Peter Monsaert samen in het verleden?” Voor wie een tip nodig heeft..

© 2012 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.