UGent weigert lezing europarlementslid Mario Borghezio

woensdag 2 mei 2012 15u22 | patricia | reageer
Trefwoorden: , .

De Universiteit Gent weigert een lezing van het Europees parlementslid Mario Borghezio van de Italiaanse rechtspopulistische partij Lega Nord in een van haar gebouwen. Dat meldt de extreemrechtse Nationalistische Studentenvereniging NSV! woensdag. De Gentse rector Paul Vancauwenberge zegt dat veiligheidsredenen en de voorgeschiedenis van de politicus aan de basis van de weigering liggen.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2012 GENTBLOGT VZW

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>