De trap van Jakob

donderdag 3 mei 2012 5u04 | Bavo Van Eyken | 10 reacties
Trefwoorden: .

fvdd

Heeft u ook een foto voor deze rubriek? Mailen mag naar fotoredactie@gentblogt.be of u kunt uw foto ook kwijt op onze flickr-groep.

» Meer foto's in het foto van de dag-archief.

© 2012 GENTBLOGT VZW

10 reacties »

 1. Reactie van elce

  Mooi en mooi weer ook.

 2. Reactie van Jean Marie DE WULF

  Wat is de bedoeling?

  • Reactie van Roland

   Een kunstwerk van TRACK ?

   • Reactie van Nele

    Inderdaad, het is de bedoeling een kamer te “bouwen” rond de klok van de toren voor Track. Ter voorbereiding is er alvast al een trap geplaatst, benieuwd wanneer de rest komt.

    • Reactie van erwin schoors

     Dat wordt een werk van dezelfde kunstenaar die tijdens ‘Over the Edge’ ook al een soort van even bevreemdende kamer bouwde rond het Heilig Hartbeeld midden in het parkje op het Sint Annaplein. Ik ben benieuwd; dit lijkt me nog een heus karwei om een toegankelijke container te construeren rond die klok.

 3. Reactie van Nele

  Ik kijk er hier van op ‘t werk ook op.
  Ik vraag me alvast af hoe ze dat nog zullen afkrijgen tegen volgende week :)

  • Reactie van ElsS

   heb mij dat ook al afgevraagd, tenzij het een soort prefabconstructie is?

 4. Reactie van Grietje

  Ik vind dat hotelkamertje rond die klok niet zo tof eigenlijk. Ik kijk altijd op die klok als ik arriveer aan het station om te zien of ik me moet haasten om de trein te halen of niet… En plots was dat zicht van die klok weg! Grrr.

 5. Reactie van Jean Marie DE WULF

  Dom, stupide, stupid, verr├╝ckt!

 6. Reactie van Roland

  Hij was beter in de bouw gegaan, dan had zijn stelling nog nut gehad.