Sloppen aan de Muide

zondag 14 oktober 2012 13u17 | Thierry | reageer
Trefwoorden: , .

Naast de spoorweg aan de Muide wonen tien Roemeense en Bulgaarse mensen in een sloppendorp. Het straalt vooral gore miserie uit, maar… ze wonen er al twee jaar. Verschillende stadsdiensten en armoede-organisaties zijn op de hoogte van de situatie, de grond is overigens eigendom van het Stadsontwikkelingsbedrijf. De stad zelf dus. En de mensen zelf, die vragen gewoon rust. ‘Laat ons toch, wij bezorgen niemand last.’

Lees meer bij De Gentenaar.

© 2012 GENTBLOGT VZW

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>