uwged8

Vanaf nu zit uwged8 telkens op woensdag. U kan deze week weer een prijs winnen, Nova Zembla staat weer op één en Mellow P schreef de commentaren. Om meer te weten over dit alles kan u best lezen en luisteren in het artikel.

De top 8 ziet er zo uit momenteel:

  1. Nova Zembla – Now Here [^2]
  2. Team William – You Have My Heart Okay [^7]
  3. Das Pop – Never Get Enough [v1]
  4. Mayas Moving Castle – Feed Me [v3]
  5. Trixie Whitley – Id Rather Go Blind [^6]
  6. Intergalactic Lovers – Fade Away [^7]
  7. Stains Of Noah – Midnight Hour [^8]
  8. Braem – Alle Kanten [v4]

En dat klinkt zo:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Meer lezen? Opmerkingen?

*
* *

Tot slot: enkele luistertips van Mellow P

David Bratzlavsky – De Vloed

Voor een muziekje klein en fijn moet je op de Myspace van mijn goede vriend David zijn. Deze gitarist speelde vroeger in de band van Sioen, en doet dat heden bij o.a. Pornorama en Luxemburger. David durft daarnaast ook wel eens zelf een liedje te zingen, in het Frans of in het Nederlands, teder en pretentieloos.

» Beluister op MySpace

CIA Bartender – Concrete Jungle Tiger

Enkele vrienden van mij, de Gentse rockers van CIA Bartender, zijn druk bezig met het uitwerken van een spetterende liveshow. Ze dropten onlangs een demotrack op hun Myspacepagina die je, als je een streepje glam rock wel kan pruimen, zeker eens moet beluisteren!

» Beluister op MySpace

Beatdrunx – Superstar Barfly

Sommige mensen kennen me als hartstochtelijk pleitbezorger voor hiphop en rap in het Vlaams. En met al die Vlaamse rap tegenwoordig zou je al bijna gaan vergeten dat er hier ook enkele kerels rondlopen die hun ding doen in het Engels, én er nog eens mee wegkomen ook. De Beatdrunx zijn gasten uit Gent, met roots in Turnhout en Aalst, die porties rauwe hiphop droppen als geen ander. Luister bijvoorbeeld eens naar Superstar Barfly of Bottom Of The Barrell!

» Beluister op MySpace

*
* *

Stemmen alhier

Reglement (in het kort): niet meer dan één keer stemmen per week. Enkel op Gentse muziek: minstens één groepslid moet in Gent wonen of studeren. Drie keer hetzelfde nummer invullen telt als één stem. Drie nummers van één groep invullen is bijzonder saai van u.

Voor wie het echt niet weet, maar op zoek wil gaan: meer Gentse groepen te vinden via Google: site:myspace.com gent of site:myspace.com ghent, of op vi.be.

© 2008 GENTBLOGT VZW