Blaarmeersenloop

dinsdag 22 maart 2005 15u29 | Lien Braeckevelt | 1 reactie
Trefwoorden: , .

Zondag was er de derde Blaarmeersenloop, een organisatie van KAAG, één van de twee Gentse atletiekclubs. Er werd een mooie route door het domein van de Blaarmeersen uitgestippeld van 5 km. Afhankelijk van je conditie kon je deze toer 1, 2 of 3 keer lopen. Voor de kinderen was er de kinderloop op de piste.

Zelf koos ik voor de 10 km en onder de stralende lentezon weerklonk om iets na half 11 het startschot (nadat we uitgebreid gewaarschuwd werden over een drempeltje waar vorig jaar 7 mensen hun arm zouden gebroken hebben). We werden al meteen uitgebreid gefotografeerd door Fotograaf Herregodts. Het resultaat ervan kan je uitgebreid bekijken op zijn website.

De organisatie was quasi perfect. Overal stonden vrijwilligers om je de juiste weg te wijzen en om het verkeer tegen te houden. Of zelfs om je aan te moedigen! Als je terug kwam aan de piste was er water voorzien. Eén minpuntje misschien: aan de aankomst werd er geen sportdrank of zo voorzien en sommige lopers zagen er toch uit alsof ze dringend wat suikers konden gebruiken.

Deelnemen kostte 5 euro (voor de kinderen minder) en voor iedereen waren er prijzen voorzien. Bij inlevering van het borstnummer kregen we een zakje met daarin vooral 2 Keizer Karel biertjes. De rest bestond uit allerlei voedingssupplement, vooral voor de haarlozen onder ons. Maar ach, deelnemen doe je nooit voor de prijzen, wel voor de sport!

De uitslagen zullen binnenkort terug te vinden zuin op de site van KAAG

Meer over de Blaarmeersenloop bij Lena

© 2005 GENTBLOGT VZW

Eén reactie op Blaarmeersenloop

  1. Reactie van Jordi

    en wat was je tijd?

    doe je mee aan de 20km door Brussel??