Interview met Alex Agnew

maandag 18 juli 2005 15u50 | Smetty | 4 reacties
Trefwoorden: , .


Interview met Alex Agnew, vanuit de Comedy Zone, Live vanop de Gentse Feesten 2005.

Ik had Alex Agnew een paar maanden geleden al eens gezien. Wij waren toen zo onder de indruk dat een 2e keer naar hem kijken ons zeker geen straf leek.

De voorstellingen van de Comedy Zone gaan door in het François Laurentinstituut. Het was er bloedheet in de zaal. Jammer genoeg gingen even later ook nog is de gordijnen dicht, waardoor het laatste beetje frisse lucht verdween.

Voor deze zwetende massa bracht Alex Agnew zijn voorstelling KA-BOOM! Alex is een top talent, dat weten we sinds hij als eerste Belg het Leidse Cabaret Festival won. Ondanks de hoge temperaturen bracht hij een een energieke en schitterende voorstelling. Hij vertelt over zijn leven, politiek en Temptation Island, en dit alles gekruid met beweging, eigen zang en veel geluid.

Wij zijn een fan, en kijken al uit naar zijn volgende voorstelling. Luister zeker naar het audiofragment bij deze post als je hem zelf aan het woord wil horen.

Ook een cabaret voorstelling bijwonen? Kijk dan zeker is naar de gegevens onder deze post. Er staat nog heel wat talent op het podium deze week bij de Comedy Zone.

Meer info: Busstop vzw, Comedy Zone, info@uitbureau.be, 09/233.77.88. Nog tot maandag 25 juli, voorstellingen om 20u en 22u in het François Laurentinstituut (Onderstraat 10). Als u nog is goed wil lachen op deze feesten, kan u nog kaarten kopen voor Nigel Williams, The Rockagili Comedy Sideshow, Thomas Smith, Gunter Lamoot, Freddy De Vadder, Danny Van Britsom, Vitalski, Henk Rijckaert, Alex Agnew, Piv Huvluv en Preute Leute.

U kan de podcast downloaden, onmiddellijk beluisteren via onze geluidsspeler (bovenin deze post) of onze Podcast RSS Feed toevoegen aan uw aggregator. Meer info over podcasten.

Met dank aan Combell voor de hosting.

© 2005 GENTBLOGT VZW

4 reacties »

  1. Reactie van lord cms aka jeronimo

    idd die kerel is ferm te doen voor een antwerpenaar! :-)
    onlangs nog gezien in “the music village” in brussel over de noene :-)
    amaai hij maakte mij werkdag echt draaglijk :-)

  2. Reactie van wobble

    lachen met Stevie Wonder… mwoehahahaha.

    De kindjes vooraan in de zaal vonden het ook geweldig. Hun mama’s en papa’s daarentegen :-)

  3. Reactie van Howlin' Bill

    Absoluut één van de beteren, en zo niet de beste in zijn genre…

  4. Reactie van Tom Frost

    Simply the best!! Onze kaakspieren deden pijn van het 1,5 uur non-stop lachen en gieren! Machtige geluids- en persoonimitaties aan een waanzinnig tempo, denkt als en speelt in op zijn publiek, klasse!!