Foto van de dag

maandag 19 september 2005 8u37 | Frank | 6 reacties
Trefwoorden: , , .

Frank schreef ons:
Dit is elke morgen mijn laatste blik op de fiere torens voor de trein
met een rotvaart van 40 km/h richting Eeklo dendert. Gelukkig ook elke
avond de bakens van de beschaafde wereld na een zware werkdag in het
Meetjesland…

» Meer foto's in het foto van de dag-archief.

© 2005 GENTBLOGT VZW

6 reacties »

  1. Reactie van linusje

    @frank

    Gisteren ook nog eens deze HST richting Eeklo genomen, inderdaad zo’n rotvaart!!! ;) Op de terugweg moest ik de soep die mijn lieve mama had gemaakt (volgens haar kan haar jongste dochter na 7 jaar alleenwonen nog steeds niet deftig eten klaarmaken maar soit) goed vasthouden of ze vloog zo uit het potteken in deze rollercoaster from hell…

    Linusje x

    (Sorry, inspiratie op maandagmorgen…)

  2. Reactie van Koen

    Prachtige foto, zo met ons prachtig rtt-gebouw (met zijn magnifieke antennemast) als vierde toren van Gent. :-)

    Behalve dit laatste, is het wel degelijk een marginaal zicht op de drie trotsen van Gent.

  3. Reactie van Adrien

    Stedenbouw zou elke bouwheer die iets neerpoot van meer dan 10m moeten verplichten om montagefoto’s genomen vanuit de vier windstreken in te dienen en openbaar te afficheren.

    In ieder geval, een charmerende foto vanuit een ongewone hoek. Met een autofocusserende camera moet je hier niet aan beginnen op de trein; die stelt scherp op het raam zelf met een narcissistische foto als resultaat.

  4. Reactie van Frans

    Wie op het perron van Gent-Dampoort op een trein wacht (weldra ook rechtstreeks naar Brussel) heeft inderdaad een mooi zicht op de historische torenrij. Hopelijk houdt men daar ook rekening mee bij de herbestemming van het vroegere Ooststation, waar men kantoren wil bouwen. Overigens biedt die troosteloze parking mogelijkheden om een volwaardig stationsplein uit te bouwen en de Dampoort-carroussel te herschikken.

  5. Reactie van yves

    @Frank : Is dat dossier Ooststation niet in de vergeetput gestoken door de heer Peeters?
    Ik hoor hem graag zeggen dat er meer investeringen in openbare werken moeten komen, maar ik zie vanuit Peeters z’n commandopost vooral besparingen in de richting van Gent komen. Het fietsurGENTieplan is bijvoorbeeld uitgesmeerd over jaren. En tot mijn verbazing hoor ik Groen! of anderen daar niet over interpelleren…

  6. Reactie van Jean Marie de Wulf

    @ yves: die negatieve actie komt van Kris Peeters, Minister, niet van Christophe Peeters, onze Gentse Schepen! Afgekort bijna dezelfde namen.