Best of Michel

woensdag 15 februari 2006 15u00 | Michel Vuijlsteke | reageer
Trefwoorden: .

Beste week van het jaar: vijf dagen op rij (één twee drie vier vijf) naar Comedy Zone gaan, en daar dan telkens foto’s en een verslagje van proberen klaarstomen vóór de volgende dag. Niet evident met een drukke job overdag, maar wel enorm wijs om doen. Zelfs al was ik de dag na de laatste dag geen mens meer omdat ik tot een stuk in de nacht door honderden foto’s van de slotavond aan het sorteren heb gezeten.

Ik had het voornemen, lang geleden, om op zeer regelmatig op restaurant te gaan en daar dan reviews van te schrijven, maar dat is er niet van gekomen. Die ene die ik deed in februari vorig jaar blijft me wel nog bij, in de categorie Meest verrassend eten gegeten in het kader van Gentblogt: Vache Qui Rit op Kashmir-wijze .

Meest memorabele moment: de nieuwjaarsreceptie van de stad (verslagje, fotopagina), waar we met een paar van de redactie naartoe gingen en waar we ook onze verzamelde kinderen aan het kaartjes uitdelen zetten. En hoeveel mensen er ons daar kenden, en hoe hartverwarmend dat wel was.

Een beetje in het verlengde van mijn beroep: wat mij enorm vreselijk veel plezier doet, is dat Gentblogt beetje bij beetje uitgroeit tot een echte community, met allemaal dingen als zelforganisatie en zelfregulering en interactiviteit en participatie—met (voor mij) hoogtepunten als Betsy de olifant en de Gekroonde Hoofdenund ihr könnt sagen, ihr seid dabeigewesen. :)
En ook wel: dat er achter de schermen redelijk wat technologie zit, met aan de ene kant de uitdaging om allerlei drempels zo laag mogelijk te houden, maar aan de andere kant de mogelijkheid om ons uit te leven op een platform dat echt gebruikt zal worden. Ahem. En de fijne balans tussen geeken en praktisch blijven. :)

Maar mijn allerbeste best of is noch een moment noch een post: wel dat ik afgelopen jaar een hele roedel fijne mensen heb leren kennen. (*smooch*)

Stuur zelf je best of (of gewoon reactie) alhier door!

© 2006 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.