Best of stevenn

woensdag 15 februari 2006 9u00 | Steven Noels | reageer
Trefwoorden: .

Geen specifieke posts of commentaren, wel momenten.

Mijn absolute topper was de nieuwjaarsreceptie van Stad Gent: we deelden kleine nieuwjaarskaartjes uit in een poging om meer bezoekers aan te trekken. Little did we knew: méér dan de helft van de mensen kende ons al. En zei ook dat we goed bezig waren. Dan zweef je wel even.

Ook leuk, en nog maar onlangs: wij die de eerste lading ABC van Gent op de site loslaten. En Arthur, beroepscommentator, die ons vervolgens in één vlotte beweging totaal overklast. Sjieke dinges!

En een persoonlijke leuke: de babbel met Herbert Flack in de perspresentatie van Amadeus. De man zat zich wat te vervelen in de coulissen, en we raken aan de babbel. Hij vond het hele stadsblog-concept erg leuk en interessant, en ik had de indruk dat hij dat meende. Nu, van een acteur weet je dat natuurlijk nooit. ;)

Maar vooral: de talloze keren intussen dat we de “echte pers” tegenkomen, en al stiekem binnenpretjes hebben omdat ons stukje eerst zal zijn: een digitale camera, een stukje papier en een blog, een uurtje tijd en ‘t staat op de site.

‘t Was een leuk jaar dat eerste jaar: dat er nog veel mogen volgen! En meeschrijven hé!

Voor een reactie kan men hier terecht.

© 2006 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.