Student in Gent

maandag 15 mei 2006 13u55 | Lien Braeckevelt | 2 reacties
.

De foor is vertrokken naar andere oorden, de lente is eindelijk terug in het land. De studenten zijn alweer een tijdje stevig aan het blokken. Of werken naarstig de thesissen af. Het moment van de waarheid is genaderd: de blok loopt op zijn laatste benen en de examens beginnen dra.

Gent is een studentenstad. Een aantal van onze schrijvers zijn na hun studies blijven plakken in Gent. Een deel van onze lezers ook. Daarom vonden we dat het dringend tijd werd om eens wat meer ruimte te geven aan studenten op deze blog.

Gentblogt ging op zoek naar studenten die gebeten zijn door het schrijfvirus. En die nog een beetje tijd hadden om één keer per week een stukje af te leveren voor Gentblogt. En we vonden hen ook. Maar liefst 6 studenten stellen we aan je voor. Eéntje voor elke weekdag en ééntje voor het weekend.

De komende weken kan je met hen de examenperiode (her)beleven. Een periode die ik me herinner als spannend, zwaar, stresserend maar ook als terrasjes na een examen, intense momenten, verwend worden door de mama, … Bruno Debaenst mag (straks) beginnen!

© 2006 GENTBLOGT VZW

2 reacties »

  1. Reactie van Matthias

    Hehé! Den Debaenst :) Goeie genade, da’s ook lang geleden! Kijk-eens-aan.

  2. Reactie van J.

    afstuderen in de buurt aan het komen?
    comment edit: geen reclame ajb
    en euh.. succes bij het afstuderen!