Minder volk en pleinen toch vol

dinsdag 18 juli 2006 10u19 | Lien Braeckevelt | 3 reacties
Trefwoorden: .

Na de overrompeling van zaterdag is het een stuk rustiger geworden in de stad – of toch tenminste qua volk op straat. ,,Desondanks moesten we zondagavond toch weer vier pleinen een tijdlang afsluiten omdat ze waren volgestroomd”, zegt Feestenburgemeester Daniël Termont.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2006 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

  1. Reactie van Roland

    Maandagavond “slechts” twee pleinen afgedaan, ambiance overal, prima muziek op de Groentenmarkt (Cold-Sweat Tina Turner ten top), daarna Peter Koelewijn en de Rockers “Onder de Draak”, vol nostalgie en echt genoten van de muziek en de show (lepe hollander hé die Peter Koelewijn), en dan weer terug naar de Groentenmarkt voor Chris Hageland.
    Veel volk, maar nog voldoende ruimte om te ademen. Voor mij een echte feestavond.

  2. Reactie van Jean Marie DE WULF

    Dat klimaat en de N-N-O- wind maakt voor mij de nachten veel dragelijker qua geluid, maar ik vrees niet voor de medeburgers aan de Z-Z-W-kant

  3. Reactie van Bertel

    Een journalist van De Standaard omschreef de beschikbare ruimte op Sint-Jacobs met de woorden hergebruik van adem (of iets dergelijks). Een goede raad voor wie Sint-Jacobs nog op wil: wurm naar voor, vanaf ongeveer de twee torentjes (één aan elke kant van het plein, op eentje staat er iemand te filmen) heb je altijd plaats zelfs om te dansen tijdens Gorki. Maar misschien mag ik dit niet te luid roepen ;).
    Nu gelijk nen echte Gentenaar, nen beuzak volgens de Buck, iemand die ziek is als hij niet zaagt: er moet echt gewerkt worden aan de geluidskwaliteit op Sint-Jacobs. Vanaf dat er meer dan vijf muzikanten op het podium staan klinkt alles veel te schel en stijgt de ruis tot boven een acceptabel niveau.
    Voor de rest alleen maar leute. En nog maar 7 avonden :(.