Cardoen verhuist naar Gent

dinsdag 27 maart 2007 11u18 | Wouter | 6 reacties
.

De autoverkoper Cardoen sluit binnenkort zijn vestiging in Eke en verhuist naar Gent Expo. Het bedrijf wordt zo het eerste dat zijn intrek neemt op de nieuwe Expo-site.

Lees meer bij DS Online

© 2007 GENTBLOGT VZW

6 reacties »

  1. Reactie van otto

    een slechte zaak, die hele expo-site is veel te autogericht(ze zet mensen aan om met de auto te gaan shoppen ipv. naar het stadscentrum te gaan met het openbaar vervoer of de fiets) ik denk ook niet dat die megastores een positief effect zullen hebben op de gentse middenstand. Is dit weer een toegeving aan de liberalen?

  2. Reactie van patricia

    De tramverbinding is toch dik in orde? Als ik van buiten de stad zou komen, zou ik proberen om daar mijn auto kwijt te raken op de parking en dan het openbaar vervoer op richting centrum.

  3. Reactie van Jean Marie DE WULF

    In Eke komt geen tram, op het expo-site is er zelfs een mooi tramstation. Waar zit de fout otto? Inderdaad er kan via dit nieuw handelscentrum een verschuiving van de handel komen. Ik denk dat dit echt geen stuut is van “de liberalen” want veel centrumhandelaars zijn voor een goed deel liberalen.

  4. Reactie van S

    Plus: Cardoen is nu ook niet meteen een bedrijf dat zich louter tot klanten uit Gent richt. Dus de klanten van buiten Gent blijven mooi buiten de stad..

    En wat betreft “ die hele expo-site is veel te autogericht(ze zet mensen aan om met de auto te gaan shoppen ipv. naar het stadscentrum te gaan met het openbaar vervoer of de fiets“:
    Bedoel je nu echt dat Cardoen beter een autobedrijf middenin het stadscentrum legt? Hallo?
    Ik veronderstel dat je de expo-site in het algemeen bedoelt, en dan zie ik je punt ergens wel, maar het hangt toch sterk af van wat voor bedrijf het is, niet?
    En laat Cardoen nu net het soort bedrijf zijn dat beter buiten de stad blijft..

  5. Reactie van dieu

    Je kan natuurlijk ook de tram nemen naar GentExpo, een auto kopen bij Cardoen, en met de auto naar huis terugkeren…

  6. Reactie van Guido Van Peeterssen

    @ Dieu
    Je kan ook met de fiets gaan, hem in de koffer leggen en met de auto terug keren… .
    Ik begin dat systeem steeds meer en meer te gebruiken als mijn karretje voor onderhoud naar de garage moet.