Internationaal Straattheater wil niet weg op Sint-Baafssite

zaterdag 15 september 2007 10u17 | Redactie | 4 reacties
Trefwoorden: , , .

Het Internationaal Straattheaterfestival (ISTF) is verontrust. In de discussie over de toekomst van Boomtown valt geregeld de naam van de Sint-Baafssite als een mogelijk alternatief. ‘Wij zijn daar al enkele jaren bezig, waar moeten wij dan naartoe’, vraagt directeur Fabien Audooren.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2007 GENTBLOGT VZW

4 reacties »

  1. Reactie van boem die town

    nou,bij mijn weten is het ISTF een STRAATfestival…en die st baafssite is bij MIJN weten GEEN straat…anders gezegd, is het jammer dat het straatfestival de straten nagenoeg verlaten heeft…en ‘t zou mijns inziens interesanter kunnen zijn dat ze de STRAAT weer opeisen, ipv de trent van de laatste jaren verder uit te bouwen…terugdenkend aan de dagen van weleer, toen het straattheaterestival alleen de gentse straten nog onveilig maakten, was VEEL beter…

    …laat boomtown die st baafssite maar innemen…

  2. Reactie van Jean Marie DE WULF

    Wat is het nut van 300 ha met glas overdekte kassen, met gas verwarmd veronderstel ik. Gaat dit op naast de bestaande producties uit het met zon overgoten Spanje? Natuurlijk het transport is milieuschadelijk, maar…. Bestaat er een studie over de ecologische verantwoording van dit nieuw initiatief?

  3. Reactie van Jean Marie DE WULF

    Sorry ik zit hier in de verkeerde rubriek. Wie heeft op verkeerde toetsen gedrukt? of ben soms wel eens verstrooid?

  4. Reactie van Tine

    Ik verkies toch het straattheaterfestival op die site gezien er serieus wat bewoning is rond de St.Baafssite. Op de Beestenmarkt wonen er een pak minder mensen, daar zijn vooral cafe’s en kantoren. Die Belgacomtoren houdt ook een pak geluid tegen. Rond St. Baafs zijn tal van appartementsgebouwen ingeplant.
    En je moet die term straat nu niet te letterlijk nemen, he.